دانلود Shamim Yass – تقویم شميم ياس 1402 برای اندروید – تقویم اذان گو و هواشناس

انتشار: 30 شهریور 1402
ورژن: 10.4
سیستم مورد نیاز: 2.3 به بالا
دانلود Shamim Yass – تقویم شميم ياس 1402 برای اندروید – تقویم اذان گو و هواشناس

استفاده از تقویم ها در زندگی امروزه الزامی و بسیار نیز کاربردی است که افراد می توانند با استفاده کردن از تقویم، روزهای و رویداد های مهم را به یاد داشته باشند. در مطالب قبلی تقویم فارسی را معروفی کردیم که امروز نیز می خواهیم یکی دیگر از این برنامه های تقویم فارسبی را در این پست قرار دهیم. Shamim Yass تقویم شميم ياس یک برنامه کامل تقویم برای گوشی های اندرویدی می باشد که شامل ابزارها یا پخش هایی مانند: سیستم خودکار پخش اذان، یادداشت و یادآوری روزانه، قبله نمای حرفه ای، ویجت هوشمند هواشناس و … است. این برنامه به عنوان یک تقویم کاربرد ندارد، بلکه با امکاناتی که دارد یک برنامه طراحی شده کامل و عالی برای موبایل باشد. البته علاوه بر ویژگی هایی که دارد، برنامه بسیار دقیق است.

با نصب و استفاده از اپلیکیشن مفید Shamim Yass می تواتید از اوقات شرعی کل کشور به اضافه جهان اطلاعا داشته باشید، یعنی 1200 شهر ایرانی و 2500 شهر خارجی! این برنامه زیبا بیش از یک میلیون کاربر دارد که از برنامه دارند استفاده می کنند و لذت می ببرند که شما نیز می توانید به جمع دوستداران این برنامه ایرانی بپیوندید!

برنامه تقویم شميم ياس و برخی ویژگی های آن

  • تنظیمات عالی و با امکانات سفارشی کردن برنامه!
  • دارا بودن سیستم اذان گوی پیشرفته با بيش از يکصد اذان متنوع و جديد!
  • سیستم هشدار برای قبل اذان با بيش از هفتاد صدای مختلف
  • طراحی شده به صورت با امکان انتخاب 18 رنگ دلخواه برای ظاهر
  • ویجت هوشمند نمایش ساعت و اوقات شرعی در صفحه نمایش گوشی
  • دارای ابزار تبدیل تاریخ شمسی و قمری و میلادی به یکدیگر
  • نمایش مذهبی آیه قرآن و احکام شرعی و …
  • توانایی نمایش اوقات شرعی کل جهان!
دریافت فایل‌ها...
راهنمای فعال سازی

روش کپی صحیح دیتاها

آن دسته از فایل های اندرویدی که دارای دیتا باشند در لیست فایل های قابل دریافت سایت قرار می گیرد که الزامی است آن فایل دیتا نیز دریافت گردد و در حالتی که با فرمت zip باشد ابتدا آن را استخراج نمایید. توجه نمایید مسیر فایل های دیتا در پوشه Android حافظه داخلی گوشی می باشد. در فولدر Android دو پوشه دیگر به اسم obb و data موجود می باشد.

حال بایستی برای این که بدانیم کجا باید فایل دیتا کپی شود پوشه استخراجی دیتا را باز کنید و فرمت فایل را بیابید. اگر پسوند دیتا obb بود بایستی در فولدر obb کپی شود. اگر در فرمت های دیگر بود باید در پوشه data فایل ها همراه با پوشه خودشان کپی شوند.

لازم به توضیح است که برخی دیتاها در حافظه جانبی sd card شناسایی نمی شود. پس سعی کنید آنها را در حافظه اصلی گوشی قرار دهید. همچنین در صورتی که پوشه obb در داخل مسیر Android گوشی تان موجود نبود باید به همین نام یعنی obb پوشه ایجاد نمایید.

اشتراک گذاری مطلب
2 دیدگاه

خوشحال می شویم دیدگاهتان را در رابطه با این مطلب به اشتراک بگذارید.

  1. کاربر
    19 اردیبهشت 1402

    سلام
    نسخه جدید 1402 رو بذارید.

    • ابولفضل
      30 شهریور 1402

      سلام نسخه جدید قرار گرفت.