دانلود DiskDigger photo recovery 1.0-2017-07-10 – بازیابی تصاویر و فایل در اندروید

انتشار: 19 مرداد 1396
ورژن: 1.0-2017-07-10
سیستم مورد نیاز: 2.3 به بالا
دانلود DiskDigger photo recovery 1.0-2017-07-10 – بازیابی تصاویر و فایل در اندروید

حتما برای شما هم این اتفاق افتاده که به طور کاملا تصادفی فایل ها و اطلاعات مهمی از گوشی اندروید شما پاک شود! خوب البته این انتفاق یه جورایی عادی هست و برای همه پیش میاد، ولی مشکلی که اینجا وجود دارد، اطلاعات پاک شده است که دیگر وجود ندارند. در این موقع لازم نیست نگران اطلاعات حذف شده باشید، زیرا اپلیکیشن های زیادی برای بازیابی فایل های حذف شده در گوشی وجود دارد که می توانید با استفاده از آن ها فایل های حذف شده بازیابی کنید! DiskDigger photo recovery برنامه ی بسیار کم حجم و کاربردی جهت بازیابی و پیدا کردن فایل های پاک شده در گوشی های اندروید می باشد. این برنامه قادر است به راحتی با اسکن قدرتمند خود انواع فایل های پاکشده از جمله ویدیو، تصاویر، موسیقی را بازگرداند، آن هم بدون هیچ آسیبی!

این برنامه بازیابی می تواند عکس های حذف شده شما از کارت حافظه و یا حافظه داخلی را بازیابی کند؛ البته قادر است ویدیو، عکس و موسیقی را نیز ریکاوری کند، ولی توانایی بسیار در بازیابی انواع فایل تصاویر از جمله فرمت (PNG, JPG) دارد که می تواند در کمترین زمان آن عکس ها را ریکاوری کند! شما می توانید فایل های بازیابی شده خود را به طور مستقیم در Google Drive، Dropbox آپلود و یا آن ها را به ایمیل خود ارسال کنید. همچنین این امکان برای شما وجود دارد تا فایل ها را در یک پوشه محلی دیگر در دستگاه خود ذخیره کنید.

دریافت فایل‌ها...
راهنمای فعال سازی

روش کپی صحیح دیتاها

آن دسته از فایل های اندرویدی که دارای دیتا باشند در لیست فایل های قابل دریافت سایت قرار می گیرد که الزامی است آن فایل دیتا نیز دریافت گردد و در حالتی که با فرمت zip باشد ابتدا آن را استخراج نمایید. توجه نمایید مسیر فایل های دیتا در پوشه Android حافظه داخلی گوشی می باشد. در فولدر Android دو پوشه دیگر به اسم obb و data موجود می باشد.

حال بایستی برای این که بدانیم کجا باید فایل دیتا کپی شود پوشه استخراجی دیتا را باز کنید و فرمت فایل را بیابید. اگر پسوند دیتا obb بود بایستی در فولدر obb کپی شود. اگر در فرمت های دیگر بود باید در پوشه data فایل ها همراه با پوشه خودشان کپی شوند.

لازم به توضیح است که برخی دیتاها در حافظه جانبی sd card شناسایی نمی شود. پس سعی کنید آنها را در حافظه اصلی گوشی قرار دهید. همچنین در صورتی که پوشه obb در داخل مسیر Android گوشی تان موجود نبود باید به همین نام یعنی obb پوشه ایجاد نمایید.

اشتراک گذاری مطلب
0 دیدگاه

خوشحال می شویم دیدگاهتان را در رابطه با این مطلب به اشتراک بگذارید.