دانلود Color Flashlight 3.9.1 – برنامه چراغ قوه رنگی برای گوشی اندروید

انتشار: 21 تیر 1402
ورژن: 3.9.1
سیستم مورد نیاز: 4.1 به بالا
دانلود Color Flashlight 3.9.1 – برنامه چراغ قوه رنگی برای گوشی اندروید

برنامه چراغ قوه رنگی Color Flashlight یک ابزار رایگان برای استفاده است. اما حتما برای شما نیز تا به حال پیش آمده است که در نبود برق، محیط تاریک و بسیاری از اتفاقات دیگر که با آنها رو به رو هستیم از چراغ قوه گوشی استفاده کنید که این چراغ قوه علاوه بر کاربردی بودن برای ایجاد حالت های مختلف نور با برنامه ها نیز جالب و کاربردی می باشد.

اگر شما هم دارای گوشی هوشمند اندرویدی می باشد می توانید با استفاده از این برنامه قدرتمند نور چراغ قوه را تنظیم کنید. بسیاری از ویژگی های دیگر نیز در این برنامه امکان پذیر است. Color Flashlight اپلیکیشن کاربردی و سبک به عنوان یک چراغ قوه حرفه ای و پیشرفته در گوشی اندروید می باشد. همچنین امکانات بسیاری را نسبت به یک ابزار چراغ قوه، برای کاربران فراهم می کند.

با استفاده از این برنامه قادر خواهید بود از LED گوشی خود به عنوان یک چراغ قوه استفاده کتید. می توانید صفحه نمایش تلفن خود را شبیه سازی به نور پلیس، نور شمع، رنگین کمان و … نمایید.

برنامه چراغ قوه فلش Color Flashlight کم حجم و رایگان برای استفاده است که در مارکت اندروید گوگل پلی با نزدیک به 100 میلیون بار دانلود توانسته امتیاز 4.5 از 5.0 را کسب کند و خود را به یک ابزار قدرتمند و پرطرفدار برای اندروید تبدیل کند.

ویژگی های برنامه چراغ قوه رنگی Color Flashlight

  • امکان تنظیم رنگ نور و تنظیمات حداکثر روشنایی صفحه
  • قابلیت به جا گذاشتن و ساختن کلمات مختلف و دوست داشتنی با نور
  • شبیه سازی صفحه نمایش گوشی به نورهای مختلف از جمله به نور ماشین پلیس، نور شمع، رنگین کمان…
  • بسیار ساده و آسان برای استفاده بدون هیچ گزینه و تنظیمات پیچیده و خاص
  • تبدیل کردن LED گوشی به چراغ قوه متفاوت و حرفه ای
  • بوجود آوردن فلش رنگی دوربین گوشی
دریافت فایل‌ها...
راهنمای فعال سازی

روش کپی صحیح دیتاها

آن دسته از فایل های اندرویدی که دارای دیتا باشند در لیست فایل های قابل دریافت سایت قرار می گیرد که الزامی است آن فایل دیتا نیز دریافت گردد و در حالتی که با فرمت zip باشد ابتدا آن را استخراج نمایید. توجه نمایید مسیر فایل های دیتا در پوشه Android حافظه داخلی گوشی می باشد. در فولدر Android دو پوشه دیگر به اسم obb و data موجود می باشد.

حال بایستی برای این که بدانیم کجا باید فایل دیتا کپی شود پوشه استخراجی دیتا را باز کنید و فرمت فایل را بیابید. اگر پسوند دیتا obb بود بایستی در فولدر obb کپی شود. اگر در فرمت های دیگر بود باید در پوشه data فایل ها همراه با پوشه خودشان کپی شوند.

لازم به توضیح است که برخی دیتاها در حافظه جانبی sd card شناسایی نمی شود. پس سعی کنید آنها را در حافظه اصلی گوشی قرار دهید. همچنین در صورتی که پوشه obb در داخل مسیر Android گوشی تان موجود نبود باید به همین نام یعنی obb پوشه ایجاد نمایید.

اشتراک گذاری مطلب
0 دیدگاه

خوشحال می شویم دیدگاهتان را در رابطه با این مطلب به اشتراک بگذارید.