دانلود Blue Light Filter 1.4.0 – مراقبت از چشم در برابر نور آبی گوشی اندروید

انتشار: 28 اسفند 1396
ورژن: 1.4.0
سیستم مورد نیاز: 4.0 به بالا
دانلود Blue Light Filter 1.4.0 – مراقبت از چشم در برابر نور آبی گوشی اندروید

آیا در طول شب از خواندن مطالب مختلف در گوشی احساس خستگی می کنید؟ آیا بعد از استفاده مدت زمان طولانی از گوشی همراه و تماشای به صفحه نمایش آن، چشمانتان خسته و باعث می شود؟ اینگونه مشکلات هنگام استفاده بیش از حد از گوشی های موبایل هوشمند، عالی است و برای همه افراد پیش می آید. اما راه های بسیاری برای جبوگیری از خستگی چشم وجود دارد که یکی از آن استفاده از نرم افزهای تنظیم نور گوشی می باشد. Blue Light Filter – Night Mode, Eye Care یک برنامه مفید جهت تنظیم نور آبی گوشی اندروید می باشد که یکی از دلایل مضرر بودن نور گوشی، نور آبی است که در آن وجود دارد و هنگام استفاده به چشم آسیب می زند.

شما می توانید از این برنامه استفاده کنید و از طریق کاهش دادن شدت نور آبی در شب؛ استفاده آسان از گوش در هنگام شب را برای خود فراهم کنید. تغییر حالت صفحه نمایش به حالت شب چشمان شما را تسکین می دهد و در طول خواندن در هنگام شب چشم شما به راحتی احساس می شود. با فیلتر کردن نور آبی، چشمان دیگر هنگام استفاده از گوشی، دیگر چشمان شما احساس خستگی نخواهد کرد که در کل این امکان را برای شما فراهم می کند به مدت طولانی در گوشی هوشمند خود به تماشی فیلم، خواندن مطالب و بسیاری دیگر بپردازید!

ویژگی های برنامه Blue Light Filter – Night Mode, Eye Care

  • کاهش دادن بیش از حد نور آبی صفحه نمایش گوشی
  • شدت فیلتر قابل تنظیم بر روی نور آبی گوشی
  • صرفه جویی در مصرف شارژ باتری گوشی
  • بسیار آسان برای استفاده بدون نیاز به تنظیمات پیچیده
  • طراحی شده در صفحه تاریک و محیط جذاب
دریافت فایل‌ها...
راهنمای فعال سازی

روش کپی صحیح دیتاها

آن دسته از فایل های اندرویدی که دارای دیتا باشند در لیست فایل های قابل دریافت سایت قرار می گیرد که الزامی است آن فایل دیتا نیز دریافت گردد و در حالتی که با فرمت zip باشد ابتدا آن را استخراج نمایید. توجه نمایید مسیر فایل های دیتا در پوشه Android حافظه داخلی گوشی می باشد. در فولدر Android دو پوشه دیگر به اسم obb و data موجود می باشد.

حال بایستی برای این که بدانیم کجا باید فایل دیتا کپی شود پوشه استخراجی دیتا را باز کنید و فرمت فایل را بیابید. اگر پسوند دیتا obb بود بایستی در فولدر obb کپی شود. اگر در فرمت های دیگر بود باید در پوشه data فایل ها همراه با پوشه خودشان کپی شوند.

لازم به توضیح است که برخی دیتاها در حافظه جانبی sd card شناسایی نمی شود. پس سعی کنید آنها را در حافظه اصلی گوشی قرار دهید. همچنین در صورتی که پوشه obb در داخل مسیر Android گوشی تان موجود نبود باید به همین نام یعنی obb پوشه ایجاد نمایید.

اشتراک گذاری مطلب
0 دیدگاه

خوشحال می شویم دیدگاهتان را در رابطه با این مطلب به اشتراک بگذارید.