دانلود Slideshow with Music 1.1 – برنامه نمایش اسلاید با موسیقی در اندروید

انتشار: 9 اردیبهشت 1397
ورژن: 1.1
سیستم مورد نیاز: 4.4 به بالا
دانلود Slideshow with Music 1.1 – برنامه نمایش اسلاید با موسیقی در اندروید

Slideshow with Music – Slideshow Maker App یک اپلیکیشن جدید و کاربردی است که مارکت گوگل پلی برای گوشی های اندروید می باشد و نسخه ابتدایی آن به تازگی عرضه شده است که بهزودی استقبال زیادی از برنامه در گوگل پلی استوری شاهد خواهیم بود. به کمک این برنامه رایگان و عالی می توانید به راحتی و آسانی یک اسلایدر جذاب از فایل های ام پی تی موسیقی  های دلخواه خود بسازید. پرامکانات بودن برنامه یکی از ویژگی های اصلی آن است که به شما امکان ایجاد اسلایدر با تصویر گذاری، حتی کلمه گذاری را می دهد تا یک ویدیو اسلایدر عالی از فایل های صوتی را به ارمغان آورید. امکان استفاده از عکس های گالری و موزیک های ذخیره شده در گوشی خود برای ساخت اسلایدر وجود دارد که امکان سخت یک اسلایدر در دلخواه از نظر تصاویر و … را در گوشی های اندروید فراهم می سازد!

استفاده از برنامه Slideshow with Music ساده و بسیار آسان است که در عرضه چند دقیقه امکان استفاده با آن و ساخت و نمایش اسلاید را یاد خواهید گرفت و به آسانی می توانید یک اسلایدهای مورد نظر را برای موسیقی ها بسازید و می تواند به راحتی گفت که این برنامه قدرتمندتری از هر برنامه ای دیگری در این زمینه می باشد. برنامه Slideshow with Music در مارکت گوگل پلی توانسته به امتیاز عالی 4.2 از 5.0 را با بیش از 100 هزار دانلود به خود اختصاص دهد.

ویژگی های برنامه Slideshow with Music

– سه مرحله ساده جهت ایجاد نمایش اسلاید با موسیقی

– امکان اضافه کردن عناوین متحرک شیک

– امکان استفاده از متن در ویرایشگر ویدیو

– قابلیت تنظیم رنگ، افزایش کیفیت تصویر …

– اضافه کردن موسیقی به ویدئو و تصاویر

– اعمال انیمیشن و ایجاد ویدئو سریع و صاف

– یک نمایش اسلاید عکس را تنها با یک کلیک

– امکان اعمال تنظیمات زیاد بر روی ویدیو

دریافت فایل‌ها...
راهنمای فعال سازی

روش کپی صحیح دیتاها

آن دسته از فایل های اندرویدی که دارای دیتا باشند در لیست فایل های قابل دریافت سایت قرار می گیرد که الزامی است آن فایل دیتا نیز دریافت گردد و در حالتی که با فرمت zip باشد ابتدا آن را استخراج نمایید. توجه نمایید مسیر فایل های دیتا در پوشه Android حافظه داخلی گوشی می باشد. در فولدر Android دو پوشه دیگر به اسم obb و data موجود می باشد.

حال بایستی برای این که بدانیم کجا باید فایل دیتا کپی شود پوشه استخراجی دیتا را باز کنید و فرمت فایل را بیابید. اگر پسوند دیتا obb بود بایستی در فولدر obb کپی شود. اگر در فرمت های دیگر بود باید در پوشه data فایل ها همراه با پوشه خودشان کپی شوند.

لازم به توضیح است که برخی دیتاها در حافظه جانبی sd card شناسایی نمی شود. پس سعی کنید آنها را در حافظه اصلی گوشی قرار دهید. همچنین در صورتی که پوشه obb در داخل مسیر Android گوشی تان موجود نبود باید به همین نام یعنی obb پوشه ایجاد نمایید.

اشتراک گذاری مطلب
0 دیدگاه

خوشحال می شویم دیدگاهتان را در رابطه با این مطلب به اشتراک بگذارید.